O blagovni znamki Fenistil

O blagovni znamki Fenistil

Izdelkom blagovne znamke Fenistil že več kot 50 let zaupajo tako družine kot zdravstveni delavci po Evropi, saj pomagajo družine zaščititi pred zaskrbljenostjo in nelagodjem, ki se pojavita kot posledici srbenja in draženja kože. Fenistil je mogoče dobiti v večini navadnih in spletnih lekarn. Na voljo je, ko ga najbolj potrebujete.

Ključne vrednote, na katerih sloni blagovna znamka Fenistil

Blagovna znamka za družine


Fenistil je blagovna znamka za družine, ki si prizadeva s svojimi izdelki družine zaščititi pred zaskrbljenostjo zaradi srbenja, ki je povezano z ugrizi in piki insektov, kožnimi alergijami, draženjem ter sončnimi opeklinami. Fenistil vam omogoča, da svoje misli osvobodite zaskrbljenosti in pozabite na srbenje ter vneto kožo, da boste lahko uživali na dogodivščinah zunaj, na prostem ali kjer koli drugje. Uporabite Fenistil in ne pustite srbečici, da pokvari vašo dogodivščino.
 

Blagovni znamki zaupajo zdravstveni delavci


Fenistilu zaupajo tako pediatri, farmacevti kot dermatologi. Fenistil je blagovna znamka, na katero lahko računate, da bo poskrbela za vašo kožo in kožo vaše družine.
 

Fenistil dobro skrbi za vašo kožo


Koža je največji organ v telesu. Ščiti nas pred najrazličnejšimi grožnjami in napadalci – naravnimi in umetnimi. Ko koža postane razdražena, vneta ali poškodovana, so lahko simptomi tako zaskrbljujoči kot neprijetni. Fenistil ponuja izdelek za pomiritev razdražene in srbeče kože zaradi alergij, sončnih opeklin ali pikov insektov. S svojim delovanjem zagotavlja hitro in učinkovito olajšanje.
 

Kako lahko Fenistil pomaga vam in vaši družini?


Preberite več o težavah s kožo in kako lahko izdelki blagovne znamke Fenistil pomagajo vam in vaši družini.

50 let strokovnih izkušenj 

Strokovnjaki, ki so zasnovali zdravilo Fenistil, iz znanosti iztisnejo tisto najboljše, kar ta ponuja. Naši znanstveniki nenehno izboljšujejo svoje razumevanje delovanja kože, tako da lahko razvijajo izdelke, ki so učinkoviti in prijazni do vseh tipov kože.

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji članki

PIKI KOMARJEV

Komarji spadajo med najbolj nadležne insekte, ki pičijo. Malo verjetno je, da boste komarja ujeli med pikom, a simptomi (srbečica in draženje), ki sledijo, so lahko precej neprijetni.

KOŽNE ALERGIJE

Vaša koža je pregrada, ki vaše telo ščiti pred škodljivimi vplivi okolja. Ta pregrada vsak dan pride v stik s tujimi snovmi, alergeni, onesnaževali in dražili, ki lahko povzročijo reakcije, značilne za kožne alergije.

SONCE IN KOŽA

Za marsikoga je sončen dan razlog za slavje – sonce spodbuja vaše možgane k sproščanju serotonina, ki je hormon dobrega počutja, in spodbode telo k ustvarjanju vitamina D, ki je pomemben za kosti. Sonce je dobro in nujno potrebno, a predstavlja tudi grožnjo zdravju kože.