Piškotki

Naše spletne strani in mobilne aplikacije lahko uporabljajo piškotke. Piškoti so majhne besedilne datoteke, ki se shranijo na trdi disk preko serverja. Piškotki omogočajo našim spletnim stranem in mobilnim aplikacijam da se odzivajo na vas kot na posameznika. Spletna stran ali mobilna aplikacija lahko z zbiranjem in pomnjenjem podatkov prilagodi svoje delovanje glede na vaše potrebe, naklonjenosti in nenaklonjenosti. Npr. piškotek lahko omogoči, da vam ni treba vpisovati osebnega gesla več kot enkrat med obiskom spletne strani. Piškotke lahko sprejmete ali zavrnete. Večina spletnih brskalnikov piškotke avtomatično sprejme, ampak kljub temu lahko spremenite nastavitve brskalnika tako, da vam le ta pošlje opozorilo predno piškotek shrani. Za več informacij glede zgoraj navedenih nastavitev in piškotkov, si prosim pomagajte z navodili vašega izbranega spletnega brskalnika. V primeru, da se odločite za zavrnitev piškotkov, morda ne boste mogli popolnoma izkusiti interaktivnih možnosti naše spletne strani ali katerekoli druge spletne strani, ki jo obiščete. Dodatne informacije v zvezi s piškotki, najdete v naši globalni politiki o piškotkih.

Informacije iz zunanjih virov

Kadar to dovoljuje lokalna zakonodaja, lahko zbiramo tudi podatke tretjih oseb in jih dodamo v obstoječo podatkovno bazo. Nekateri od teh podatkov so lahko tudi osebno določljivi podatki. To počnemo z namenom, da vam lahko ponudimo boljše ponudbe in vas obvestimo o promocijskih kampanjah, za katere na podlagi pridobljenih podatkov menimo, da vas bodo zanimali. Takšne osebno določljive podatke lahko zbiramo in uporabimo le na podlagi na kateri so bili prvotno posredovani ali če je drugače določeno z lokalno zakonodajo.

Dostop

Pridobljene podatke bomo hranili le za obdobje, ki je nujno za zagotovitev namenov, opisanih v te Izjavi o varovanju zasebnosti, razen če je skladno z veljavno zakonodajo določeno daljše obdobje hranjenja. Kadarkoli nas lahko pisno kontaktirate na spodaj navedene kontaktne podatke, v zvezi s posodobitvami, popravki ali odstranitvijo osebno določljivih podatkov, ki so nam bili posredovani. V določenih primerih lahko lokalna zakonodaja omogoči posameznikom pravico dostopa do podatkov, ki so nam bili posredovani. V nekaterih državah vam lahko za posredovanje teh podatkov zaračunamo razumno pristojbino, za pokritje naših stroškov.

Povezava do drugih spletnih strani

Naše spletne strani in mobilne aplikacije občasno omogočajo povezave do spletnih strani tretjih oseb ali vključujejo strani tretjih oseb. Ta Izjava o varovanju zasebnosti se ne nanaša na te spletne strani. Če se odločite obiskati tako povezavo, se strinjate, da nismo odgovorni za razpoložljivost dotične strani, strani tretjih oseb ne preverjamo ali podpiramo ter nismo posredno ali neposredno odgovorni za:

Prosimo, da pred vnašanjem vaših osebno določljivih podatkov na teh spletnih straneh preverite pravne izjave in izjave o varovanju zasebnosti, ki so na voljo teh spletnih straneh.

Uporaba spletne strani in mobilne aplikacije s strani otrok

Razen če ni izrecno drugače določeno, spletne strani in mobilne aplikacije kjer se ta Izjava o varovanju zasebnosti pojavi, nimajo namena privabljati otrok mlajših od 13 let. Zavestno ne zbiramo osebno določljivih podatkov te starostne skupine preko spletnih strani ali mobilnih aplikacij. Na teh spletnih straneh in mobilnih aplikacijah, ki niso namenjena otrokom mlajšim od 13 let, zbiramo osebno določljive podatke le s soglasjem staršev ali skrbnikov.

Spremembe

To Izjavo o varovanju zasebnosti lahko občasno posodobimo. V kolikor so spremembe bistvenega pomena, lahko o njih objavimo obvestilo na tej spletni strani. Vabimo vas, da redno spremljate vsebino te Izjave o varovanju zasebnosti, saj boste tako vselej obveščeni o načinih, na katere pomagamo zaščititi zbrane osebno določljive podatke. Vaša nadaljnja uporaba te spletne strani pomeni, da soglašate s to Izjavo o varovanju zasebnosti ter z vsemi njenimi posodobitvami. Naknadne spremembe te Izjave o varovanju zasebnosti se ne bodo uporabljale za podatke pridobljene pred uveljavitvijo sprememb.

Ta Izjava o varovanju zasebnosti je bila nazadnje posodobljena 10 decembra 2014

Kontaktirajte nas

Izrazi oziroma reference na "GSK", "mi", "nas" in "naši" se nanašajo na družbo GlaxoSmithKline PLC in njene podružnice. Vprašanja, komentarje in prošnje glede te Izjave o varovanju zasebnosti, prosim naslovite na lokalno družbo GSK, katere kontaktni podatki se nahajajo spodaj. Če se nas odločite kontaktirati, prosim navedite tudi ime spletne strani, ki ste jo obiskali in vaše kontaktne podatke, kjer ste dosegljivi.

GSK v Sloveniji lahko kontaktirate na številki 01 280 25 00.